Hondje
 
Opwekking 598 
Machtig Heer, grote Verlosser,
iedere dag kneden Uw Handen
mijn leven als klei
 Profila soins   HKZ

Woonvoorziening Bernisser Handen
Ed en Ria van Geest
Molendijk 23
3212 LH Simonshaven
01 81-45 32 17
KvK 24401615
BTW nummer 8160.87.015.B01
IBAN NL74 RABO 0130 8133 11
info[at]bernisserhanden.nl
(vervang [at] door @ om spam te voorkomen)

Openbaarvervoer, reisplanning

Onze woning

U voelt zich aangesproken door de opzet van woonvoorziening Bernisser Handen en wilt meer weten over de mogelijkheden die wij uw kind, familielid of pupil kunnen bieden. Dan kunt u de volgende stappen nemen.

U vult het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Op het reactieformulier vind een aantal vragen over de persoonlijke situatie van uw kind, familielid of pupil. Als u dit formulier verstuurt heeft nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn benieuwd naar de vragen die u heeft.

U wilt een afspraak voor een eerste kennismaking? In een persoonlijk gesprek kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over de mogelijkheden van uw kind, familielid of pupil en kunnen wij u meer vertellen over onze werkwijze. Graag zouden we ook kennis maken met de kandidaat-bewoner. Neemt u gerust contact met ons op. Mocht blijken dat een bewoner zich absoluut niet thuis voelt binnen de groep, dan zullen de zorgondernemers er aan meewerken om voor deze bewoner een alternatief te zoeken/ bieden.

Bernisser Handen, woonvoorziening voor jongeren en jongvolwassenen. Woonvoorziening, dagbesteding en buitenschoolse begeleiding voor jongeren en jongvolwassenen met ADHD en aanverwant autisme. Woonvoorziening, dagbesteding, buitenschoolse, begeleiding, jongeren, jongvolwassenen, ADHD, autisme, psychische aandoening, verstandelijke beperking, christelijk